Stämning

Om Hotellet

Här blir du sedd och omhändertagen.

Annas Hotell hittar du på Fröknagården i Kristianstad. Det är en helt nyrenoverad mangårdsbyggnad med anor från 1600-talet som ligger ett par stenkast norr om centrum.

Hotellet har elva rum som är helt nybyggda och inredda med stor finess och känsla för detaljer. Allt från underbara lakan i ekologisk bomull till omsorgsfullt uttänkta detaljer för att underlätta en skön och vilsam övernattning.

Oavsett om du reser i tjänsten eller privat så hoppas jag att du kommer trivas här. Glädjande nog är många av mina affärsresenärer ofta återkommande, de gillar atmosfären. Här blir du ihågkommen nästa gång du kommer.

För privatpersoner som tillbringar en helg på Annas Hotell är det en känsla av lugn och ro jag erbjuder. Läs en bok och drick ett glas vin. Det finns mycket i närområdet att se och uppleva, jag tipsar gärna om mina smultronställen!

Varje dag serveras frukost och middag. Självklart är det jag själv som står för tillagningen. För mig är det viktigt att omtanken omfattar även maten och jag är noga med att den mat som serveras är det du som gäst vill ha. Fast kanske tillagat på ett lite nyttigare sätt – allt för att du ska må bra.

Låt bilen stå och utforska Vattenriket Kristianstad på cyklarna som finns att hyra eller ta stadsbussen som avgår utanför hotellet.

Det ska vara enkelt att vara gäst på Annas Hotell!

NYHETSBREV


You are now subscribed