Ja så kom den andra vågen av Corona / Covid-19... Förutspådd och väntad av dem som är pandemiexperter.
Trist känsla när jag ännu en gång möttes av en inkorg full med avbokningar och visst förstår jag även om det såklart känns tufft.
För vissa branscher har det varit ett mycket positivt år och för andra brascher har det varit något av det värsta året någonsin. Ringarna på vattnet kommer vi säkert på olika sätt känna av under flera år. Är det nya normala här för att stanna? 

Det jag mest får samtal kring just nu är fortfarande frukosten, hur den serveras och går det att få frukost på rummet.
Sista frågan först, självklart serverar jag frukost på rummet (utan extra kostnad) om du önskar inta sitt morgonmål utan att behöva träffa andra gäster, kommer jag och servererar den direkt på ditt rum.
Väljer du att komma till fukostmatsalen så ​serverar jag huvudparten av ​​​​​frukosten direkt vid ditt bord. Det som du önskar komplettera med och som finns på buffén är styckförpackat för din trygghet. Starta gärna ditt buffébesök med att använda den utställda handspriten. Vid buffén går du fram när inga andra gäster är där.
Här respekterar alla varandra och hjälps åt med att hålla avstånd.
Du får fortfarande en palmoljefri, ekologisk frukost som till största delen dessutom är hemgjord från grunden.
En bra start helt enkelt! 
Annas Hotell är ju ett litet hotell med bara 11 rum så det blir ju aldrig trångt!

En kul sak som jag fick reda på för ett tag sedan är att det finns ett mycket stort företag i Sverige, vars anställda ibland bor hos mig. De har en facebooksida där de postar sin frukostlåda (för dem som tex börjar före frukosten startar) varje gång de har förmånen att få bo här, allt för att göra sina arbetskamrater avundsjuka. De hävdar minsann att frukostlådorna är Sveriges bästa! Och inte protesterar väl jag över det?

Tvätta händerna men sluta inte leva!
Var rädda om varandra ♥

Anna