Annas Hotell har det bästa av två världar, det ligger lugnt till och har naturen nära och ändå är det bara 2 km till centrum med kultur, shopping och restauranger.
Lingenäsets naturreservat ligger bara några minuters promenad från hotellet, på Lingenäset är det vackert att ta sin joggingrunda eller promenera. Här finns också möjlighet att grilla eller studera djur och natur från fågeltornen.

Att träffas på hotellet över frukost är populärt, förbokning är dock ett måste!

En aktiv dag kan innehålla mycket tex
Hyr cyklar (4st) på hotellet för 100:-/cykel/dag (egna cyklar får gärna låsas in i larmat utrymme över natten) här finns gott om fina cykelleder både långa och korta, Immelns kanotcenter cykla 25 km upp på fina gamla banvallar. Inga kanotlyft och 200 öar, det är vad Immeln bjuder på.
En kortare bilfri tur gör ni runt Råbelövssjön där ni med fördel stannar vid badplatserna i Balsby eller Österslöv. Härifrån cyklar ni sedan vidare till vackra Ekestad där turen går genom äppelodlingar och beteshagar.
En fin tur för dig med lite bättre kondition kan vara till Oppmanna- och Ivösjön. Jag hjälper er gärna med kartor och picknickkorgar.

Fartfyllt med karting eller fallskärmshopp kan vara något för den äventyrslystne eller modiga personalgrupper…

För de som söker lugnet är bra skor det enda som behövs för att gå Linnerundan på 6 km, där ni får guidad information via er smartphone längs vägen, gott om tid att hålla handen.
Spaanläggningar kan göra under för både kropp och själ och vi har både stora och små.
Fler lugna besöksmål är Heliga trefaldighetskyrkan som har öppet dagligen, det har även Naturum Vattenrikets besökscenter.
Här finns flera museum om man inte tycker att shopping är kultur :) Kristianstad har på de senaste åren tagit emot många priser bla Årets Stadskärna.

Mat är ett måste och något man ska njuta av, vi har många bra restaurangen i Kristianstad, jag hjälper gärna till med både rekommendationer och bordsbokningar.

Österlen är mer än bara konstundan, jag tipsar gärna mina gäster om mina smultronställen!

Ett stressat par, ett kompisgäng eller personal på teambildning, låt mig hjälpa er! Jag vill inget hellre än att fylla er vistelse med goda minnen ♥