Det här blir ett inlägg fullt med superlativ men denna gång är jag bara tvungen, läs vidare så förstår du varför...
Jag har sagt det förr och jag säger det igen...

Jag har världens bästa gäster!!!

Jag är så galet glad och tacksam för alla ni som gästar mig och sedan tar av er tid för att skriva recenssioner om Annas Hotell. För en liten aktör och företagare som inte ingår i en kedjetillhörighet är det en förutsättning för synlighet och överlevnad!

Men att jag skulle nå hela vägen... Att jag skulle vinna... Ja, det trodde jag inte i mina vildaste drömmar... Jag har legat på andra plats nu 2år i rad efter fantastiska Ett Hem i Stockholm och var stolt och nöjd med det. Jag har aldrig haft ambitioner att vinna priser jag har bara velat hjälpa er att få med er fina minnen hem från era vistelser. Det gläder mig så att ni trivs med det värdskap jag ger er och berättar det! (Vill ni se listan hittar ni den här)

Att nu inta en första plats under 2018 är lite läskigt, jag är ju fortfarande samma Anna på Annas Hotell men jag tar ödmjukast emot stafettpinnen med stolthet och tacksamhet. Glöm nu bara inte att fortsätta skriva recenssioner :)

Tack, tack, tack till er alla ♥♥♥ 
Anna

PS Jag fick ju en utmärkelse till på TripAdvisors sida nämnligen en 2:a placering på bästa Servicehotell i Sverige... Kärlek till er alla ♥♥♥