I dessa märkliga tider känner jag att det är extra viktigt att välja julklappar med omtanke. Det känner även Kristianstads Kommun som i år väljer bort den traditionella jullunchen som personalen brukar avsluta året med. Och istället för att trängas med sina kollegor (som säkert är jättetrevliga) får de istället i lugn och ro välja en gåva från någon av Kristianstads alla företagare.

Det enklaste för mig hade ju varit att erbjuda en ”Frukost för 2” men jag vill inte heller bidra med trängselrisk just nu, så istället har jag valt att erbjuda två fina och omtänksamma paket tillsammans med två av mina leverantörer.

Nämligen Shyness Interior vars sänglinne jag bäddar med på hotellet och som jag också har till försäljning, kvaliteten är outstanding! Jag har samarbetat med Anna på Shyness i många år nu och jag älskar verkligen hennes engagemang och genomtänkta, hållbara koncept med mönster som gifter sig med varandra, lätt att mixa och matcha efter eget tycke.
Under 2020 har jag även utökat sortimentet med kökshanddukar och grytlappar.

Min andra leverantör är skånska Klinta & Co med engagerade Lisa och Simon i spetsen. Jag har både doft-& massageljus, doftolja och veganska tvålar. Alla produkter är framtagna med stor omtanke om miljö, etik och kvalitet, hur kan man inte älska det?  

När vi nu har blivit extra duktiga på att tvätta händerna så går det åt en massa tvål, alltså är en tvål given J Och visst byter du väl handdukar varje dag? Nu behöver vi alla kanske ett lite större lager handdukar om inte annat så kanske de gamla börjar bli lite trötta och slitna? Underbara handdukar är vardagslyx och nu behöver vi hitta mer ljus i mörkret, så fina handdukar får det också bli J

Paket 1 innehåller:
2 kökshanddukar från Shyness Interior och en vegansk tvål från Klinta 

Paket 2 innehåller:
1 kökshandduk och 1 grytlapp från Shyness Interior och en vegansk tvål från Klinta (se bilden ovan, dock kan tvålen ha en annan doft)

Fakta om produkterna:
Kökshandduk: Blå Destiny är en klassisk svensk småmönstrad kökshandduk i långfibrig bomull.
Passar utmärkt att torka disk med. Produkten är OEKO-TEX certifierad. Storlek 45*65 cm Material: 100% bomull

Grytlapp: Blå Destiny är en småmönstrad grytlapp med fina sömnadsdetaljer. Storlek: 22*22 cm Yttertyg: 100% bomull. Fyllning: 100% polyester. Bomullen är OEKO-TEX certifierad.

Vegansk fast tvål från Klinta:
Den innehåller ingen fukt och behöver därför inte konserveringsmedel, alltså är den ett bra alternativ för huden och för att minska allergirisken.
Den förpackas i papper, ett miljövänligt alternativ då det är lätta material att frakta, ger låga utsläpp och är lätta att återvinna.
Den är lika hygieniskt som en flytande tvål så länge den får torka mellan användningarna. Använd därför ett tvålfat där vattnet kan rinna av.
I en fast tvål får du en löddrande tvål som tvättar rent effektivt, men också återfuktar och återfettar huden. Vikt: 100gr

Kram på avstånd ♥
Anna